Tots aquests dois

cartell_gira-01 copia

Tots aquests dois és un espectacle biogràfic d’en PepTosar  on el mateix Tosar interpreta la vida, els poemes i les cançons d’en Guillem d’Efak, acompanyat de la formació musical que lidera David Mengual: Maitia Trio. Sobre l’escenari, un tul mostra un audiovisual en clau de documental ficcionat on diferents persones que varen compartir vivències amb l’autor parlen sobre ell. Tots ells –persones del teatre, la literatura, la música…– són entrevistats dins un autobús que fa un tour per una Mallorca d’efakiana, emulant la seva coneguda faceta de guia turístic.

L’espectacle que proposem sobre en Guillem d’Efak és un espectacle biogràfic que farà servir la música, la poesia, i l’audiovisual en clau de documental ficcionat. Com en anteriors projectes de Pep Tosar d’aquestes mateixes característiques, la dramatúrgia d’aquest espectacle parteix d’una investigació minuciosa per la vida i l’obra del protagonista amb la voluntat de detectar etapes de la seva obra poètica i musical. És a partir d’aquesta investigació que es determina la fórmula narrativa i el caràcter de l’adaptació dels diferents materials al llenguatge teatral, fent que les coordenades definitives de l’espectacle siguin fidels a l’essència del personatge sobre el qual treballem.

Parlem de noms com J. M. Espinàs, Josep Anton Codina, Francesc Borrull, artistes de La cova del Drac com Maria Cinta, la família de l’artista i d’altres.

És en aquest sentit, que s’ha plantejat l’enregistrament de l’audiovisual que conformarà una de les peces del llenguatge teatral en escena. Com és sabut, una de les múltiples ocupacions d’en Guillem va ser la de guia turístic. Així, la idea consisteix a fer una selecció de persones que ell va conèixer de prop, ja sigui de l’àmbit literari, teatral, musical o simplement experimental i ficar-los dins un minibús que farà un circuït per una mallorca d’efakiana, parant en llocs estratègics on entrevistarem als diferents personatges que ens hauran d’explicar la seva experiència vital al costat d’en Guillem i la seva mirada sobre el personatge i la seva obra.

Totsaquestsdois_005 copia

Repartiment

Pep Tosar

Víctor Pi

Maitia Trio

David Mengual/Lina Lomanto

Oriol Roca

Marc Cuevas

Tots aquests dois_008 copia 2

 Descarrega el dossier de l’espectacle:

Tots aquests dois+1.DOSSIER GIRA
Totsaquestsdois_011Contractació

Círcol Maldà

gerencia.malda@gmail.com

93 304 39 99

619 68 52 21

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s